Overgordijnen_plooikeuze

Gratis inmeten bij Berg&Berg

Gratis inmeten bij Berg&Berg in Cruquius

Bij Berg&Berg in Cruquius streven wij naar kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de kwaliteit van onze producten zelf, maar ook voor de kwaliteit van de montage.

Alles moet mooi aansluiten en stevig vastzitten, zodat we zeker weten dat het nog jarenlang meegaat. Om dit te waarborgen, verzorgen wij altijd zelf het inmeten. Dankzij onze ervaring weten we precies waar we op moeten letten en kunnen we het beste eindresultaat garanderen.

Het inmeten is bij ons standaard inbegrepen in de kwaliteitsservice en daarom is het altijd gratis. We verwelkomen je graag bij Berg&Berg in Cruquius, dé woonwinkel in de omgeving van Cruquius, Hoofddorp en Heemstede!

actie_gratis-inmeten-gordijnen_sfeer1000
actie_gratis-inmeten-gordijnen_sfeer1
actie_gratis-inmeten-gordijnen_sfeer2
Cruquius

Berg&Berg in Cruquius, Hoofddorp en Heemstede, jouw interieuradviseur!

We bieden nog veel meer andere producten die voor een fantastische make-over van jouw interieur kunnen zorgen. Berg&Berg in Cruquius, Hoofddorp en Heemstede, snapt dit. Daarom zoeken we samen met jou naar oplossingen waar vooral jij je goed bij zult voelen. Toch nog moeilijk om een keuze te maken? Bij ons in de winkel in Cruquius bieden we je voorbeelden voor wat extra inspiratie. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kunt dus rekenen op kwalitatief hoogstaande producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij de komende jaren onbezorgd van je nieuwe aankoop kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je hoort heel snel van ons.

Mogen we iets voor je doen?

Waar kunnen we je bij helpen?
voor het maken van een afspraak
ik kan wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mijn woning
voor het maken van een offerte
ik heb een specifieke vraag: